podpis użytkownika
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celuLepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
jakie to jest pok🤬ione gowno. kto wymyslil to j🤬stwo? wybaczcie mi ze tak sie unosze ale juz k🤬a niemoge patrzec jak sie panosza te k🤬y zboczone dewianty ha tfu,
"Nasz", poważnie to napisałeś?
Wyłącz sadistica, bo się zamęczysz, albo... idź na wiejski rynek, wszak tam - wg pisowczyków - miały być tęczowe marsze
jakie to jest pok🤬ione gowno. kto wymyslil to j🤬stwo? wybaczcie mi ze tak sie unosze ale juz k🤬a niemoge patrzec jak sie panosza te k🤬y zboczone dewianty ha tfu,
Lepszy nasz kościół katolicki i Rydzyk niż te ścierwo tęczowe które będzie ci dzieci wychowywać
wszelkie ślady wskazują na izraelskie pochodzenie tej ideologii, tam był pierwszy marsz tej zarazy, tęczowi bronią mniejszości w każdym kraju ale jakoś o Palestyńczykach zapomnieli, walczą głównie z chrześcijaństwem który według nich jest zapyziały ale już judaizm jest spoko
orientacja seksualna?- raczej
zaburzenia psychiczne
Masz rację. Ja też nie rozumiem kościoła katolickiego w Polsce.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.