CO TO K🤬A JEST ?! Wyp🤬alać mi z tym proszę. Jak chce się uczyć chemii czy fizyki to sobie książkę czytam albo oglądam programy naukowe a jak wchodzę na Sadistic to oczekuje mordowanych ciapaków i cz🤬chów.
K🤬a - zamknąć mordy. Wasz wkład w sadola jest zerowy, to się nie odzywać. Wrzućcie swoje materiały to zdobędziecie jakieś prawo głosu, bo póki co to wy sami rozp🤬alacie portal kretyńskimi komentarzami. Można się od biedy doj🤬, że to bardziej pasuje do "dokumentu" ale kij. Materiał zacny i dla autora piwo, dla was pomyje.
CO TO K🤬A JEST ?! Wyp🤬alać mi z tym proszę. Jak chce się uczyć chemii czy fizyki to sobie książkę czytam albo oglądam programy naukowe a jak wchodzę na Sadistic to oczekuje mordowanych ciapaków i cz🤬chów.
Po twoim ubogim słownictwie i sposobie w jaki przekazujesz swoje myśli śmiem twierdzić że nie miałeś kontaktu z książką od dosyć dawna. Idę o zakład że kabla z telewizją podłączonego również nie masz. Kogo chcesz oszukać?
Polecam stronkę amatroski portal naukowy. Niestety nie mogę dać linka bo za mało postów mam. Tam jest podobne doświadczenie. Nazwane Azot w kryształach.
Polecam stronkę jeśli kogoś zaciekawił ten temat.
Dziwne. Skoro zmniejszają ciśnienie, to chyba powinno zacząć się gotować. Chyba czegoś nie rozumiem...
PS. Ciekły azot jest fajny, można wkładać rękę, robić "bomby" z plastikowych butelek 0,5l (jest p🤬lnięcie ), ale gdy wyleje się na spodnie, to jest PRZEJ🤬E. Kiedyś musiałem przed promotorem gacie zrzucać w tempie ekspresowym .
@santaxl Ty za to musisz być umysł ścisły jeszcze przed podstawówką, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i połącz kilka faktów.