okanslig napisał/a:
Wychowales sie na patriotycznym belkocie, ze niby Polki sa najpiekniejsze na swiecie, itp. Prawda jest niestety przykra. Wiekszosc nie umie sie ubrac ani umalowac, a jak to zrobia to wygladaja jak z sobotniej imprezy w remizie. Zobaczyc jakas na silowni/fitnessie to cud. Podpieraja sie wiesniackim tekstem, ze na kosci to tylko pies poleci i hoduja opony na bebnach.
Nie mowie tutaj o stricte urodzie Polek (bo rysy twarzy maja ladne jak i wiekszosc slowianek), ale z rzadkoscia dbaja o cialo. Nie ma u nas takiej kultury. Tak czy siak, jebnales populizmem to zgarniesz wiele piw jak sie dostanie na glowna ; )
Nie wiem jakie znasz dziewczyny, ale ja znam mnóstwo dziewczyn co najmniej ślicznych, nie są jakimiś wymalowanymi szmatami, umieją się umalować podkreślając swoją naturalną urodę bez zbędnej przesady. Nie chodzą na siłownię bo nie jest im to potrzebne, owszem super wyrzeźbiona laska to coś wspaniałego, ale i tak jest na czym oko zawiesić. Ubrać też się umią. W USA laski chodzą na siłkę bo to modne u nich z tego co mi wiadomo. U nas chyba tak bardzo siłka wśród kobiet nie jest popularna, żeby każda tak chodziła.
Żeby nie było takiej stronniczości to Ukrainki i Rosjanki też są niczego sobie, jak również gorące latynoski

Ale to tylko moja prywatna opinia, z którą można się nie zgodzić