Pewnie kolejny przodownik pracy w stylu: "3 ludzi zza kulis robi wszystko za mnie a ja występuje w mediach żeby robić fame". Raczej wątpie, żeby ktoś z downem mógł sam wszystko ogarnąć przy zakładaniu i prowadzeniu firmy
dużo zależy od tego w jakim otoczeniu osoby chore przebywają tego kolesia ktoś nakierował na taką drogę i chwała mu za to. Większość osób z zespołem downa są skreśleni już na starcie przez własne rodziny. Robione są z nich sierotki marysie i często to rodziny izolują ich od społeczeństwa....
Pewnie kolejny przodownik pracy w stylu: "3 ludzi zza kulis robi wszystko za mnie a ja występuje w mediach żeby robić fame". Raczej wątpie, żeby ktoś z downem mógł sam wszystko ogarnąć przy zakładaniu i prowadzeniu firmy
Ja wiem... Jak do tej pory to mój już trzeci przełożony różni się jedynie od gościa dykcją i brakiem fizycznych cech osoby z niedorozwojem.
widziałem ludzi z zespołem downa i powiedzieć mogę tylko tyle że gość ma zajebiście małe symptomy choroby - może to dzięki zabiegom w przeszłości ale większość chorych jednak kończy jako chodzące, myślące, mimo wszystko - warzywa.
Zespol Downa zespolowi nierowny. Ten gosciu ma lekkie objawy, tak jak nasz macius z klanu, ale zazwyczaj Down to wyrok na cale zycie dla rodziny i osoby zainteresowanej.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie