kurczak94 napisał/a:
Kierowca c🤬j, ale chłopak też ciemna masa, nie rozejrzał się.
Dygresja:
Cmentarz jest pełen tych co mieli pierwszeństwo.
Sadola odwiedzam już kilka lat i tyle się naoglądałem takich sytuacji, że rozglądam się po 5 razy w każdą stronę. Często idę, gapiąc się w telefon, ale zawsze, gdy zbliżam się do pasów i przez nie przechodzę, opuszczam telefon i maksymalnie skupiam się na obserwowaniu otoczenia. Wiele mnie to nie kosztuje, a po co mam mieć problemy.
To że kierowcy się oberwie, nie przywróci mi zdrowia czy życia. Niech sobie kogoś innego potrąci, nie mnie.
Dobrze piszesz, mam tak samo od tych filmików :p I bez nich zawsze się rozglądałem ale te filmiki wyczulają. Jednak raz był filmik jak gośc szedł po chodniku a nagle od tyłu wjechał w niego samochód który jechał pewnie ponad 100km/h, trzeba mieć świadomośc że nawet jak się bardzo uważa to są sytuacje których nie przewidzimy, niestety...
rumpelstiltskinxxx napisał/a:
Orkana, to nie Lublin, tam 10 lat temu świnie hodowali, ale to c🤬j, najbardziej mnie wk🤬iają te j🤬e wiejskie mendy, studenty w dupe j🤬e. Przyjeżdżają jak dresiarze do wielkiej... i jebią gównem, robiąc renomę Miastu. Państwu
i k🤬a tak jak w stolicy, u nas też większość to wieśniaki, więc stulcie p🤬dy prawdziwi warszawiacy, krakowianie itp.
Co k🤬a? Co ty p🤬lisz? Mógłbyś wyjaśnić co chciałeś przekazać w tym bełkocie? Bo nic nie zrozumiałem.