debil k🤬a przez to ze mu lada lewym pasem jechala ??
czy debil przez to ze bardzo dobrze zrobil uzywajac 3 pasa zeby wyprzedzic 2 zawali drogi
ludzie ocknijcie sie w tych swoich samochodzikach i nie blokujcie drogi
lewy pas to nie kolko rozancowe !!!
ad. 1) A co w Polsce możę nie można? Można.
ad. 3) A co k🤬a - był zakaz zatrzymywania i postoju? Nie? To tego c🤬ja sam sobie wsadź aż po jelito cienkie. Rzucasz się jakby na lewym pasie zaparkował
zmianie pasu.
Widać, że jeszcze musisz trochę flaszek po imprezach starych pozanosić do skupu.
Mimo powyższych punktów kierowca samochodu z kamerą sam jest sobie winny
nie wykazał się jakąkolwiek zdolnością przewidywania i pojechał w ciemno, wykonując bardzo szybko i gw🤬townie manewr zmiany dwóch pasów, nie mając pojęcia czy cokolwiek może stać na jego pasie ruchu.
Czytanie ze zrozumieniem kłania się po raz pierwszy.
Znajdź proszę, gdzie napisałem, że w Polsce nie można.
Zajmij się lepiej twoim jelitem cienkim i jego potrzebami i uważaj, żeby ci żyłka nie pękła.
Poczytaj sobie art. 50 ustawy o ruchu drogowym, zanim zaczniesz następnym razem skamleć. Artykuł ten obowiązuje niezależnie od pasa ruchu, na którym się zatrzymujesz. Mistrzu kodeksu drogowego.
Przy zmianie pasa. Czwarta klasa podstawówki się kłania. Odmiana rzeczownika przez przypadki.
Nie mierzy wszystkich swoją miarą. U moich "starych" libacji nie było.
Poza tym naucz się czytać ze zrozumieniem. To bodajże już trzecia klasa podstawówki. Wróć do punktu czwartego mojej wypowiedzi, gdzie podsumowałem. Nadal masz z tym problem, to zacytuję:
A teraz wróć do odrabiania lekcji, bo jak widać przerasta cię nawet poziom podstawówkowy.
Swoją drogą czekałem, pisząc o tych, co jeżdżą z tatusiami, ewentualnie PKS-sem, jako pierwszy zgłosiłeś się do odpowiedzi.
Jak to mawiają - uderz w stół, a nożyce się odezwą![]()