Nie miej wątpliwości, iż Codex dotyczy również Polski i Polaków. Na jego angielskiej stronie znajdziesz listę państw członkowskich komisji. W Polsce, Codexem zajmuje się Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych(IJHARS).
Co nas nie zabije to nas wzmocni Ja palę papierosy, to co tam się będę przejmował jakimiś heksachlorobenzenami, ja tam codziennie całą tablice mendelejewa wdycham
lepiej być ćpunem/alkoholikiem/paralitą niż ciotą która je tylko zdrową żywność i unika wszystkiego czym można się skaleczyć. chemia jest dobra! Moja odpowiedź na ten filmik: I LIKE THIS WORLD!
Coś w tym jest skoro Chiny wprowadziły KARY za drugą i każdą kolejną ciążę..... większość ludzi uważa takie filmy głupie i wymyślone ale to oni są głupi bo nie potrafią łączyć faktów i wysnuwać z nich wniosków. Gdyby wiedzieli co się dzieje na świecie i się nad tym zastanowili to by doszli do tego samego.
Unia Europejska jest takim tworem, który umożliwia kontrolę tego co jemy(polecam poszukać absurdów Unii tylko "woda nie nawadnia organizmu" ) Małe grono ludzi decyduje o losie prawie całej Europy.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie