Jak było to

podpis użytkownika
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...Tylko zobacz że więzienie to grugie życie, kiedy tam idziesz jesteś nowy i nikt Cie nie zna, masz nowe życie jak sie wbijesz tak będziesz miał, z życiem poza więzieniem też tak jest jak sie wybijesz to będziesz dobrze żył. Przemyśl (żeby mieć dobrze trzeba sobie na to zapracować)Film widziałem już dobre 2 lata temu, więc żeby nie było że nie wiem o czym mówię. Mnie osobiście ich pseudo-intelektualne gadki nie ruszają. To jest więzienie, nie obóz wakacyjny- zwłaszcza, że ci więźniowie nie siedzą za kradzież jabłka- tylko w większości za morderstwa/ próby dokonania morderstwa. Jak dla mnie to nawet za dobrze tam im jest, siedzą sobie z kumplostwiem, komputerek, łazienka czajniczek. No k🤬a, i to wszystko idzie za NASZE podatki- przez lata utrzymywać takich darmozjadów. Po mojemu wszyscy więźniowie powinni zarabiać na siebie- przymusowe prace. Dla tych najgorszych recydywistów w kamieniołomie. A nie k🤬a, jeszcze wyjdzie taki na wolność, a tutaj zimno i robić trzeba- to walnie kogoś cegłówką w łeb i z powrotem do ciepełka, do koleżków. Prawie jak wakacje. Szkoda gadać...
Opis wstawionego filmu jest co najmniej niestosowny.
Może jeszcze zbudujmy więzienia, takie jak np. te w Norwegii w którym siedzi Breivik popijając sobie ciepłą kawę i pisząc swoją porytą książkę. To nie jest więzienie. To nagroda.