Wysłany:
2012-03-21, 7:46
, ID:
1042527
2
Zgłoś
Filmik mało sadystyczny, ale wasze komentarze - zabójcze.
60% wypowiadających się w tym temacie zupełnie nie zrozumiała tego krótkiego filmiku, jakie niesie on przesłanie i jak go zinterpretować. Według mnie, Pan Cejrowski poruszył bardzo istotny problem, z którymi spotykamy się na co dzień.
Jest również problem suszarek, przy których trzeba dość długo stać, aby ręce były przyzwoicie suche. ^.^
Czy to też jest wielki plus toalet w takich miejscach jak duże galerie ponieważ to postęp technologi i ładnie wygląda? To nie ma być :cenzura: ładne, tylko to ma być praktyczne, a suszarka przy której trzeba stać trochę czasu, czasem nawet zaczekać w kolejce bo jest 1-2 na całe WC nie ma nic wspólnego z praktyką.
Przykład z życia wzięty - zaraz za Orońskiem jadąc od strony Radomia jest zajazd, w którym podają bardzo smaczne dania, ale jego wielkim minusem dla mnie jest toaleta. Nie chodzi o sam fakt, że jest obskurna, ale znajduje się tam automat do podawania ręczników papierowych i uwierzcie mi, że po mimo przedstawionej instrukcji obsługi na automacie minie troszkę czasu zanim dojdziecie - Co to jest i jak to działa? ; )
Jest mi bardzo przykro, za krytykę, którą obrzucacie Wojciecha Cejrowskiego. On, w swoim życiu osiągnął więcej, niż może wam się wydawać, a jego filmiki (tak to określę) poruszają bardzo istotne problemy tego świata. Chociażby ostatni filmik, gdzie pokazuje, jak zaśmiecany jest ten świat instrukcją obsługi w 30 językach, spośród których potrzebny nam jest jeden, góra dwa i nie ma nic to wspólnego z jego fanaberią.
Mniej jednak dalej możecie sobie nabijać posty nonsensownymi komentarzami, które mają się nijak do rzeczywistości.
Peace.