podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!Gdybyś nie wymyślał bzdur o ż🤬dach, bym cię w pełni poparła — nawet mimo że opisałeś tylko połowę problemu. Drugą połowę stanowią prawacy.
Jeśli uważasz że czarnych trzeba z Polski wywalić, h🤬j ci w dupę. Trzeba wywalić bydło które domaga się podziału nie-swoich dóbr — a tu oprócz nielegalnych imigrantów itd mamy też i 800+.
Jak się elektryk zapali jest gorzej to fakt — ale zapominasz że palą się 35 razy rzadziej.
Jeśli dla ciebie ukr jest hołotą to wątpię czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens. Jeśli tu mieszkają i tu pracują, to należą im się takie same 500+y czy inne badziewa w dokładnie takim stopniu jak "prawdziwemu" polakowi. (Osobiście uważam że 800+ powinno być 800- ze względu na przeludnienie itd, ale to inna bajka. I dla wszystkich jednakowo.) Podobnie cz🤬chy, jak i c🤬ki które wyrzekły się koranu: koloru skóry się nie wybiera, każdy może być tak samo uczciwy jak i nieuczciwy. Korelacja między owym kolorem skóry a uczciwością jest w miarę niewielka (lewacy twierdzą że 0, prawacy że 1, a jest pewnie ze 0.2 czy coś). A koran to ideologia, podobnie zj🤬a jak Mein Kampf czy biblia.Majeńka,, sorry. Nie miałem czasu skończyć wpisu. Ukry i cała inna hołota typy 500+ czy 800+ czy alkoholik+ tez won i do roboty. Co do czarnych, mnie cz🤬chy nie przeszkadzają póki nie robią bydła i pracują, co innego c🤬ki z koranem we łbach i nożami w zębach. Po komentarzu wnoszę, żeż albo agent albo masz nasrane we łbie, bo i ż🤬dy i szabesgoje to zaraza tego świata i wszycho w temacie. Jeszcze jedno, bo mnie spieniłeś (łaś?), czarnoskóry człowiek to nie cz🤬ch, tak że nie zesraj się a jak masz okres albo sraczkę to tydzień poczekaj zamiast p🤬lić i ludzi obrażać. A w dupę c🤬j to się tobie należy, bo przez takich prawilniaków udało się tym k🤬on taki syf w Europie zrobić.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Jeśli dla ciebie ukr jest hołotą to wątpię czy dalsza dyskusja ma jakikolwiek sens. Jeśli tu mieszkają i tu pracują, to należą im się takie same 500+y czy inne badziewa w dokładnie takim stopniu jak "prawdziwemu" polakowi. (Osobiście uważam że 800+ powinno być 800- ze względu na przeludnienie itd, ale to inna bajka. I dla wszystkich jednakowo.) Podobnie cz🤬chy, jak i c🤬ki które wyrzekły się koranu: koloru skóry się nie wybiera, każdy może być tak samo uczciwy jak i nieuczciwy. Korelacja między owym kolorem skóry a uczciwością jest w miarę niewielka (lewacy twierdzą że 0, prawacy że 1, a jest pewnie ze 0.2 czy coś). A koran to ideologia, podobnie zj🤬a jak Mein Kampf czy biblia.
Okresu nie mam, sraczkę miałam wczoraj bo coś zjadłam ale mi już przeszła.
A teksty o ż🤬dach i szabesgojach to już w ogóle na komentarz nie zasługują.
Całe lewactwo należałoby spędzić na jeden kontynent i tam mogliby sobie żyć po swojemu. Walczyć z globalnym ociepleniem, szprycować się przeciwko kolejnym wariantom, pozbyć się wszelkiej automatyzacji kradnącej miejsca pracy, mieć urzędowo 57 płci, parytety na płeć i preferencje seksualne. Stworzyliby sobie swój raj i nikomu by nie wadzili.