Jeszcze się okaże, że go wyciągną, żeby w razie większych fal nie stwarzał zagrożenia dla statków i dojebią koszty, temu kto nie zabezpieczył go do transportu
Jeszcze się okaże, że go wyciągną, żeby w razie większych fal nie stwarzał zagrożenia dla statków i dojebią koszty, temu kto nie zabezpieczył go do transportu
Czyli kierowcę, bo na promach tylko zaciągamy ręczny, ewentualnie wrzuca się bieg...
Czy tylko mi się wydaje czy rampa wjazdowa powinna być PODNIESIONA a samochody jakoś zasztauowane ( przymocowane inaczej niż ręcznym np. pasami / linami).
Czy tylko mi się wydaje czy rampa wjazdowa powinna być PODNIESIONA a samochody jakoś zasztauowane ( przymocowane inaczej niż ręcznym np. pasami / linami).
Co do rampy to nie wiem, ale to chyba zwykły prom (jak np w Gdańsku na Martwej Wiśle) więc sztauować nie trzeba, przeprawa pewnie tylko po spokojnej wodzie do 5min i zjazd.
Płynąłeś kiedyś promem ?
Zabezpieczenie wszystkiego by trwało dłużej niż rejs.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie