dziecko widze u ciebie rozwój choroby psychicznej i toksyczności, nie byłeś nigdzie prócz w ziurze jakiej mieszkasz i jakie masz pojęcię o Polsce? Nie wypowiadaj sie bo się tylko kompromitujesz, a twoja toksyczność aż kipi z monitorka. Ty jesteś taki marik1234
Oj zacofany kiddosku. Jesteś mentalnym dnem. Oddaj córkę Ukraińcom do adopcji bo zniszczysz jej życie.
Dzieciaczku dnem to ta twoja dziura, bo żeyjesz w mentalnym dnie kidosiku. Może za jakie 10 lat jak dostaniesz dowód osobisty to zrozumiesz pewne rzeczy. Na tą chwilę nie wypowiadaj się bo to straszny cringe i żenada co piszesz i obrażasz dorosłych o wiele starszych od ciebie dziecko ludzi.
Dno dna! Sam zadzwonię do opieki społecznej to
Ci na wsi zrobi dopiero cringe. Pisz po polsku tumanie. A w sumie kurem jesteś to nie ma się co dziwić.
oj dzieciaczku ty nawyet zwyzywać nie umiesz, schowaj się w tej dziurze gdzie mieszkasz jak powiedziałem głębinowcu ty mentalny durniu, jak dorośnieś może zmądrzejesz jak zmienisz życie toksyka
Nie wiesz z kim rozmawiasz kiddosku hahah Ale Ty jesteś prosty i głupi. Zawiodłem się na tobie (choć to moje odczucie). Dajesz się od dość dawna łapać jak dziecko. Głębinowej? Sam to wymysliles? Jesteś łatwowiernym baranem. Wyjdź z domu i zacznij żyć a nie tylko rozsiewaj swoje (twoim zdaniem słuszne) poglądy polityczne.