Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Jechałem z nim nie raz mpkiem. To jeszcze nic, czasem ten gość czasami udaje przewodnika wycieczki i opowiada ludziom w mpk rozne rzeczy w stylu "prosze państwa, prosze spojrzec na lewo, właśnie mijamy jakiśtam pomnik" i nawija jakies historie
Zieja jak on ode mnie z dzielni jest. Wczesniej mial na tym worku na klacie matke boska w ogole typ zaczepia ludzi kaze sie im modlic, pyta kiedy w kosciele sie bylo taki mesjaz drugi
Fascynująca wiara od 2000 lat krąży bajka o miłosiernym zombie zdolnym przemieniac wode w wino , uzdrawiac chorych itd Powieszono kretyna na krzyżu a on po 3 dniach poleciał w chmurki i wszystko jest ok. Wierzą w jego ponowne przyjscie miłują kochaja buduja koscioły i pozwalaja gwłacic dzieci jego powierniką itd ale kiedy jakis miły kulturalny dziadek z własną jazdą gada w autobusie o miłosci i szacunku traktuja go jak czuba ;|
Brat Józef na wiecu Kaczyńskiego w Lublinie.
Nienawidzę pisuarów, ale Brat Józef jest dla mnie jest pozytywną postacią, potrafi poprawić humor w nudnym autobusie lubelskiego MPK.
Admin czy tam Moderator chyba niezbyt kapujący skoro nie zrozumiał dodanego przeze mnie komentarza-obrazka (jakże prostego w swojej wymowie) usuwając go. Cóż... Gratuluję.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie