Uwaga! Należysz do jakiejś kliki bo Ci piwo postawiłam 😎
Ale, że ladnie prosisz - pokażę
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Ja p🤬le jakie te kacapy mają tępe ryje 🤦
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Dla ciekawskich: zwora elektromagnetyczna jest w stanie wytrzymać próbę otwarcia z siłą potrzebną do podniesienia ciężaru ponad 350 kilogramów.
Może to odpowiadać sile dwóch naj🤬ych kacapów
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
kiedyś bym myślał, że typ jest psychiczny, ale pracowałem w marketingu dla POwców i teraz takie wyjaśnienia zostawiam sobie na sam koniec. Ilość "komentatorów" zatrudnionych w warszawskim ratuszu, na czerskiej, w każdym zasranym powiecie jest powalająca.
Co będzie, jak się okaże, że JoSeed ma jednak węża w kroku?
@
: dobra, zamknij już ryło i idź stąd. Już dawno zostałeś rozkminiony.
@: ty też wyp🤬alaj 😃 gościu dobrze ogarnął tekst dla młodych pelikanów i koniobikcow, naiwnych z dużych miast, a ty się czepiasz. Tez płacą ci za podtrzymywanie tego portalu przy życiu?
przecież to stały motyw na sadolu. udawanie baby, wymienianie piwek multikontami dla kręcenia ruchu na portalu i od czasu do czasu uskuteczniania lewacko-POwskich pierdów zgodnych z głównym nurtem ubeckich mediów. Wali komentarze w każdym temacie i codziennie podkreśla że jest babą, żeby przypadkiem ktoś nie przeoczył.
do tego jeszcze takie kwiatki: - nie ma dnia, żeby nie dał mu piwka. w tej samej paczce są jeszcze Cezzar Zulu-Gula Geraldinio pazuzu - wszyscy o tym samym profilu.
(...)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.