Wysłany:
2013-04-05, 12:16
, ID:
2004161
8
Zgłoś
Cała ta sprawa śmierdzi, ale nie chce mi się dochodzić jak bardzo jest to wszystko ustawione, gdyż
1. niezbyt mnie to interesuje i szkoda mojego czasu na takie pierdoły
2. uważam że ten cały Kaszubski nie zasługuje nawet na ułamek uwagi, którą mu się poświęca, jest to sztucznie wykreowany celebryta w stylu mamy Madzi, które żyją dopóty, dopóki się o nich mówi, nie ważne czy źle czy dobrze. Polecam ignorować jego obecność a zniknie tak szybko jak się pojawił
3. niezależnie od prawdziwości jego historii, obnosząc się ze swoim bogactwem w taki sposób w kraju, w którym większość ludzi zarabia mniej niż średnia krajowa, musiał zdawać sobie sprawę, że wywoła negatywne emocje. I wcale mi go nie żal.
Temat, który wywołał burzę został zablokowany. Autor chciał jego usunięcia, oraz usunięcia własnego konta. Jednak sprawy zaszły za daleko i wpis został zachowany jako materiał dowodowy, o ile oczywiście kiedykolwiek dostaniemy jakiś pozew... Przypominam, że wpis został opublikowany przez użytkownika, a nie serwis i to użytkownik w pełni za niego odpowiada.
PS: W każdym razie zapewniam tylko, że nie bierzemy udziału w jakimś tajnym projekcie na temat hejtingu w Internecie w stylu Grażyna Żarko