boze....sami znawcy, szkoda ze wasza wiedza to tylko gry, ktore wypaczają osiągi broni, pozniej banda dziciakow wyskakuje na fora i sie przechwala....
Ja wiem, że strzelectwo w Polsce przez chore prawo zostało bardzo zmarginalizowane, ale zbędne jest takie ogólnianie. Ja np. przestrzelałem, choć głównie małą liczbą amunicji, prawie 30 modeli broni; niestety na dłuższą metę takie hobby bije za bardzo po kieszeni.
podczas II WŚ i wojny w Wietnamie, Amerykanie nosili kondomy na lufach żeby nie zamokły.
Ale m4 faktycznie ssie pod wodą. Choć z drugiej strony w książkach o delta force i tym podobnych wyczytaem że woda nie rusza m4, więc troche to dziwne.
pawelm89, no dokladnie ci ktorzy chca i maja zle intence to maja dostep do broni, a jesli ktos chce postrzelac rekreacyjnie, jest kolekcjonerem itp to moze sobie trzepnąc...
jakto ktos napisał: polskie prawo jest jak płot. Wąż się prześlizgnie, lis przeskoczy a bydło nic nie zrobi.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie