meyogi, kilkanaście lat powiadasz, mając na karku 29? Zaraz po średniej do służby + odrabianie woja? Aleś se chłopie życie zmarnował.
Swoją drogą nie wiem gdzie Cię chowali, z takim poziomem wypowiedzi spotkałem się do tej pory tylko wśród żołnierzy
Uważacie się jakiś przec🤬jów wszechmogących, a nie potraficie skumać tego, że mundur to nie dres z paskami (chociaż trzeba przyznać że obecnie wyglądają podobnie) i wymagany jest dla niego szacunek. Tak ciężko się jest przebrać po robocie?
Wiem że w większości macie w dupie mundury, patriotyzm i dbanie o ogólnie pojętą praworządność, bo Was też wszyscy mają w dupie, ale sprawiajcie chociaż pozory.
Wystarczy jeden pajac z kamerą, który nagrywa jak wychodzisz ze sklepu z browarem. Sprowokować policjanta do głupiego zachowania potrafi każdy debil. Szybki filmik do super ekspresu czy innego onetu i będzie przej🤬e.
Uprzedzę ewentualne zastrzeżenia:
Nie, nie jestem gimbusem. Tak, znam normalnych policjantów (mój sąsiad przez płot między innymi), tak - bywałem na komendach i nie - spałowanie nie pomogło mnie wyleczyć z pogardy do tej instytucji.