l_witek napisał/a:
taaaak zajebisty
ale to nie jest terenówka ani sportowy samochód jest kiepska w terenie i kiepska na drodze(wysoki środek ciężkości)
Poczytaj / pooglądaj jakieś testy tego samochodu a nie kończ w gaciach na widok samochodu produkowanego w niemieckim zagłębiu rolniczym przez wieśniaków i dla wieśniaków.
Ja p🤬le, samochód projektowany przez wieśniaków, dla wieśniaków.
To jeżeli jeździsz w Fordzie Fiacie Nissanie Reno czy Citroenie to moża napisać, że jest produkowany przez roboli dla biedaków roboli? no k🤬a człowieku... 2 miałem okazje pojeździć trochę x6 (i właściwie ma sie to ni jak do porównania właściwości jezdnych z Fordami Fiatami ect. bo brakuje im jeszcze trochę do bawarczyków). Mniejsza o to moim zdaniem na drodze zachowuje sie b. dobrze "czuć" kierownice zakrety pokonuje płynnie i nawet gabaryty mi nie przeszkadzały w miescie bo siedząc w niej masz wrażenie że nic Ci nigdzie nie sp🤬ala i bez lusterek możesz sobie spokojnie cofnąć gdzie chcesz. No chyba, że dasz jakiemuś idiocie który w smarcie i tak sie w 3 metrową bramę nie zmieści, to inna sprawa. Nazwa PseudoSUV czy miejski SUV nic Ci nie mowi? Skoro czytałeś tak dużo testów o niej i pewnie innych samochodach bo jakeis porównanie musisz miec... Wraz z czasem rozwiajaja sie nowe modele a wszytsko jest to związane marketingiem i modą. Wygląd to rzecz gustu ale moim zdaniem taka czarna x6 wygląda magicznie!
Wracając, że czytałeś testu odwałam sie do powyższego programu:
Dlaczego Angole nie mieszają z błotem samochodów "angielskiego pochodzenia" lub wychwalają je? i zazwyczaj troche zawyżają ocene? odpowiedz sobie już sam.
Za błędy językowe ortograficzne i interpunkcyjne przepraszam, bo widzę, że trochę mi napodkreślało na czerwono. Nie mam dysortografi (czy jak tam to się pisze), po prostu jestem zmęczony i mi się nie chce.