@up
Kogo to k***a obchodzi? Zobaczymy jak kiedyś takiego "pięknego dzwona" wypie**oli ktoś w karetkę jadącą po kogoś z Twojej rodziny, bo takiego ignoranta jak Ty mi nie żal.
Pozdro
To jest Sadistic mam w dupie czy jedzie po moją rodzinę karetka czy nie, dla mnie może wyp🤬olić dzwona i w karetkę mam to w dupie, jeśli nie znasz przesłania tego portalu to wyjdź...
i właśnie przez takich debili BMW ma opinie jaką ma. dostał dzieciak auto od tatusia i chciał się pokazać i przyp🤬olił, kolejny idiota, ale czy to wada tej marki że siadają za nią idioci którzy dopiero co dostali prawko ? BMW to świetna marka, wygląd, funkcjonalność i bezawaryjność, kupując je masz pewność że to auto na lata i tatuś tego gościa się tym kierował bo pewnie ma łeb na karku skoro ma takie auto. to że nasza polska mentalność pozwala tylko na zazdrość że ktoś to ma, a my nie, to tylko zwiększa naszą zawziętość na hejtowanie. ale k🤬a zrozumcie, marka nie ma nic wspólnego z tym że idiota jest za kółkiem, może i nigdy takiego auta nie kupię bo mnie stać nie będzie, jak większości z was, to BMW jest świetną marką i to nie jest żaden p🤬lony wsio-wóz, te auta naprawdę ma się na lata, szkoda że my widzimy tylko jak łysy kark lub syn tatusia rozp🤬ala się tym autem chcąc się popisać, to dzięki temu mamy właśnie taką opinię. ehh, przykro mi patrzeć jak taka opinia się szerzy wśród ludzi..
@majkel i tak szkoda BMW, piękne auto i do tego prawie bezawaryjne jeżeli chodzi o podzespoły i to właśnie dzięki temu BMW doszło do takich cen jakie trzeba wyłożyć żeby mieć porządne auto. lepsze od tych wszystkich audi, mercedesów, lexusów czy bóg wie czego.
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,i właśnie przez takich debili BMW ma opinie jaką ma. dostał dzieciak auto od tatusia i chciał się pokazać i przyp🤬olił, kolejny idiota, ale czy to wada tej marki że siadają za nią idioci którzy dopiero co dostali prawko ? BMW to świetna marka, wygląd, funkcjonalność i bezawaryjność, kupując je masz pewność że to auto na lata i tatuś tego gościa się tym kierował bo pewnie ma łeb na karku skoro ma takie auto. to że nasza polska mentalność pozwala tylko na zazdrość że ktoś to ma, a my nie, to tylko zwiększa naszą zawziętość na hejtowanie. ale k🤬a zrozumcie, marka nie ma nic wspólnego z tym że idiota jest za kółkiem, może i nigdy takiego auta nie kupię bo mnie stać nie będzie, jak większości z was, to BMW jest świetną marką i to nie jest żaden p🤬lony wsio-wóz, te auta naprawdę ma się na lata, szkoda że my widzimy tylko jak łysy kark lub syn tatusia rozp🤬ala się tym autem chcąc się popisać, to dzięki temu mamy właśnie taką opinię. ehh, przykro mi patrzeć jak taka opinia się szerzy wśród ludzi..
@majkel i tak szkoda BMW, piękne auto i do tego prawie bezawaryjne jeżeli chodzi o podzespoły i to właśnie dzięki temu BMW doszło do takich cen jakie trzeba wyłożyć żeby mieć porządne auto. lepsze od tych wszystkich audi, mercedesów, lexusów czy bóg wie czego.