Hip Hip Hurra jedne złomo-gówno szpanera poszło na złom ! setki osób przeżyją ! BMW - proteza dla ciot z Bardzo Małymi Wackami kupują fure i już mają wyimaginowane +3cm do siusiaka dla blachar
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Hip Hip Hurra jedne złomo-gówno szpanera poszło na złom ! setki osób przeżyją ! BMW - proteza dla ciot z Bardzo Małymi Wackami kupują fure i już mają wyimaginowane +3cm do siusiaka dla blachar
Nie zesraj się. Wsiadaj do civica i jedz na paradę lgbetu siurku. Nie chodzi mi o to że jak widać masz coś do marki BMW bo koło h🤬ja mi to lata. Chodzi mi o wrzucanie wszystkich do jednego worka.
jakie jest prawdopodobieństwo eksplozji podczas przejeżdżania obok takiego samochodu i podczas wybuchy oparzenia sobie ryja 4 stopnia łącznie z przeszczepami skóry na ryju? ja jako ze mam już zj🤬y łeb przez sadistica to pierwsze co wiozłem to pod uwagę i raczej to bym stamtąd spirdylił niż stał obok i nagrywał.
Oni patrzą za tobą, lecz nigdy tobie w oczy
Oprócz mnie jednego - najbardziej nagrzanego
Spalam się
Dla ciebie spalam się
Spalam się
Dla ciebie spalam się
Nie zesraj się. Wsiadaj do civica i jedz na paradę lgbetu siurku. Nie chodzi mi o to że jak widać masz coś do marki BMW bo koło h🤬ja mi to lata. Chodzi mi o wrzucanie wszystkich do jednego worka.