Wysłany:
2024-01-04, 16:39
, ID:
6585514
2
Zgłoś
Te same Juleczki, które stoją z banerami "witamy imigrantów", te same juleczki, które grzmocą się z nimi w klubach, te same juleczki, które mówią, że polscy faceci to śmierdzące zapijaczone frajery, te same juleczki, które wyszukują "nienawistne komentarze" i zgłaszają je do ośrodków monitorowania, te same juleczki, które chodzą na marsze tolerancji...
Będą właśnie tak traktowane i co wtedy powiedzą? "Gdzie są polscy faceci?!"
Właśnie będą tam, jak ci przy stoliku, mając to wszystko w dupie. Światowa lewica zrozumiała, że rdzeniem rewolucji muszą być kobiety. Trzeba je podburzyć, zniszczyć jakiekolwiek bariery i hamulce moralne, powiedzieć im, że nie mają być żonami i matkami, a mają założyć spodnie i zachowywać się jak faceci, rodzić dzieci Polakom? Dobre sobie, najlepiej być samotną matką czekoladowego księcia.
Dawno już zgasł we mnie ogień protestu przeciwko temu. Mam super żonę, dzieci, pracę, realizuję się, chociaż widzę, że świat schodzi na psy. Mogę jedynie dobrze wychować własne dzieci, na więcej nie mam wpływu, nie wierzę w żadną demokrację i poprawę na lepsze. Niech każdy się rozwija, dba o rodzinę, dobrze wychowa potomstwo, może kiedyś oni zawalczą o lepsze jutro. Nam tę szansę odebrano dawno temu, wpierw karabinami, a potem niewolą długu państwa. Głosowanie nic nie daje, głupich dalej łatwo przekonać, dać im ochłapy ich własnych pieniędzy i zamknąć ich w domu z piwkiem, czipsami i netflixem.