Z tego co wyczytałem to typiara jest/była k🤬ą w Niemczech. Miała chyba nawet jakiś tam kanał na jutubie czy innym tiktoku.
Zdrowo jebnięta (i pewnie nie raz )
Tutaj można polemizować. Klepacka, Bąkiewicz, Górniak, Adamek,Najman i znalazło by się jeszcze kilku odklejeńców
A gdzie oni prawicowi? Bąkiewicz taki z niego prawicowiec? Adamek? Pokaż jego poglądy to samo Najman czy Górniak. Nie bronie ich tylko po prostu to nie są ludzie o poglądach prawicowych bo jakoś nie widzę by głosili hasła skrajnej pracy od a do z. To że ktoś walnięty jest za kościołem nie znaczy, że jest prawicowy. Tak samo jak jakiś socjalista powie, że obchodzi Wigilię to znaczy że już jest prawicowy?
Wow jakie śmieszne rozwinięcie skrótu wymyśliłeś! Na jakimś zlocie kodiarzy usłyszałeś? Czy Twój ryży idol tak mówi?
Nie chodzę na żadne zloty i wiece, jestem antypartyjny i wolny, a Ryżu, a tym bardziej pedały z PiS, są mi obojętne, z zastrzeżeniem, że PiS to największe z🤬by jakich nosi nasz kraj po '89 roku. Pomysł autorski, możesz popularyzować w swoim biurze Pierdnij i Spocznij