@ up
Jesteś tak ograniczony, że aż mi Cię szkoda.
Tak, czytałem Mein Kampf i jeszcze kilka książek, w których było wspomniane o "propozycji" przyłączenia się do Hitlera. Ja bym tego propozycją nie nazwał, ale c🤬j w to, bo nawet jeśli to Twoim zdaniem powinniśmy przyłączyć się do Nazioli i poprzeć ich działania. Widzę, że ani trochę nie pomyliłem się w stosunku do Ciebie.
Cytat:
Polacy sami sobie winni

. Ty nie możesz, być z jakiejś małej wioski, tylko z jakiegoś j🤬ego ciemno grodu. Twój dziadek/pradziadek się teraz w grobie przewraca, jak p🤬lisz takie głupoty, chyba, że on był na tyle "mądry" i dołączył do Szwabów, by w przerwach od ciągania lachy SS, mordować swych rodaków.
To jak bardzo jesteś ograniczony pokazuje też fakt, że nie jesteś nawet w stanie wyobrazić sobie, że pracując za granicą, można działać na korzyść kapitału Polskiego. Bo widzisz, praca jaka jest oferowana za granicami naszego kraju, nie polega tylko na tyraniu na budowie i zmywaniu garów(widzisz, czasem warto liznąć trochę świata, aby nie być tak ciemnym jak Ty). I jeśli studia w naszym kraju są w pełni darmowe, to ja k🤬a nie mam pytań. Idź dalej studiuj swoją turystykę, by być w przyszłości dumnym patriotą i obywatelem, oprowadzającym Niemców i Azjatów po pięknych terenach naszego kraju.(licząc na to, że Cię wyuczą na tyle, że będziesz wiedział, gdzie są naprawdę piękne zakątki w naszym kraju, bo ich nie brakuje, to fakt). Nawet jeśli, ktoś miałby zamiar całkowicie wyp🤬olić z tego kraju, to mu się nie dziwie, jak słyszy się od znajomych, że dostał już 4 propozycję z Urzędu Pracy, gdzie za miesiąc tyrania dostanie 800zł, przecież to jest ewidentne poniżenie człowieka. I nic nie pomoże p🤬lenie rządu, że u nas jest najtaniej w europie. No tak jest, bo jak się przeliczy Euro na zł to jest fajna cena do porównania, ale tak jak ktoś dobrze kiedyś napisał. Jeśli Niemcy mieliby zarabiać 1500Euro/mies. i płacić 6euro/L benzyny, to by k🤬a z bronią w ręku wyszli obalić swój rząd. Tego jednego nie można im zarzucić. Nie dają się dymać i robić w c🤬ja, bo jeszcze jakieś skrawki rozumu mają.
Cytat:
Praca się napewno znajdzie
W tym, niestety, poj🤬ym kraju, operator koparki zarabia więcej od przeciętnego Inżyniera, dlatego p🤬le, wolę iść pracować tam, gdzie pracę umysłową ceni się bardziej, albo chociaż na równi z pracą fizyczną. I żebym nie musiał na porządne zarobki, najpierw porobić przez 3/4 lat za marny grosz. A najlepiej to być młodym, świeżo po studiach inż/mgr i z minimum 2 letnim doświadczeniem zawodowym.
Najbardziej pedalstwem to zap🤬lasz Ty, skoro słowo "studentów" od razu kojarzy Ci się z "kolegą"(i szczerze nie chcę wiedzieć co Ty robisz z kolegami, jeśli od razu przychodzi Ci na myśl pedalstwo). Widzisz, wśród
studentów jest dość spora część
studentek, czyli
koleżanek i w gronie tychże
koleżanek jest grupa naprawdę ładnych i seksownych
studentek.
Podkreśliłem, pogrubiłem i odznaczyłem kilka wyrazów, byś może w końcu, choć raz zrozumiał co napisałem, a nie tylko wyrywał zdania z kontekstu, bo już zaczynasz zajeżdżać straszliwą ciemnotą.