Gardzę ludźmi, którzy krytykują Owsiaka. Jak bardzo podłym i złym człowiekiem trzeba być, by go nie wspierać i oczerniać??? ile wyroków dostał za swoje rzekome wałki podczas 8 lat rządów pis? odpowiesz, czy znów zmienisz temat?
z pisowskim ścierwem jest ten problem, że nie dopuszczają do świadomości faktów. Ukradł? nieprawda! przyłapali go? kłamstwo! nagrali jego głos? to nie on! chwycili go za rękę? to nie jego ręka! w ten obłęd cały czas brną. Będą tę mafię wspierać do samego końca, jak Niemcy Hitlera w 45'.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaP🤬lisz głupoty. Nie wp🤬la komuś petardy do domu tylko j🤬ym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili za to Niemcy wręcz przeciwnie. Bardzo mnie cieszy nieszczęście niemców. Co więcej uważam że takim Anglikom Hiszpanom Francuzom się to należy. Kiedyś oni kolonizowali a teraz ich kolonizują. I bardzo dobrze niech jeszcze wprowadzą takim Anglikom karę za bunt tak jak oni to robili. Czym innym jest za to polska Polska gdzie uważam że tego motłochu nie powinniśmy wpuszczać a gdy będą chcieli wejść siłą to strzelać. My im nic nie zrobiliśmy nie gnębiliśmy ich w koloniach bo takich nie zakładaliśmy. Niech sobie wszystkie brudasy całego świata do niemców przyjadą niech ich tam gnębią i zar🤬ają te brzydkie niemki na śmierć czekam na filmiki.
Nie odwracaj kota ogonem to Jarek i pis wpuścili do Polski miliony c🤬ataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
Nie pisz deziformacji płarny trolu. PiS wydał wizy jak się okazało wszysktie legalnie i do tego pracowanicze. Debil Szczerba sam to przyznał. Tusk był przeciwny budowie zapory na granicy z Białorusią i jego fani celebryci z debilami Szczerbą i Jońskim biegali z pizzą na granicę, żeby wpuszczać migrantów jak leci. Teraz niemiecka policja zwozi tysiące migrantów do Polski. Także nie p🤬l głupot.
omuś petardy do domu tylko j🤬ym niemcom. Bardzo mnie to cieszy ciapaci nic mi w życiu nie zrobili z
wiz na białoruskiej i ruskiej granicy i stworzenie strefy buforo
i miliony c🤬ataych, nowy rząd akurat wprowadza nowe zasady przyznawania wiz żeby to gówno nie wjeżdżało
xD - PiS wp€ścił hindusów, chcących pracować. PO wpuści Murzynów i da im po 1000 Euro. A wizy im nie będą potrzebne w strefie Szengen
która przyjął polski rząd że będą płacić 1000 euro
zobacz co się dzieje w dużych miastach.
Jak ja tego kurewstwa ciapatego nie trawie. Siedzi taka k🤬a w obcym kraju poubierana w jakieś modne szmaty pewnie za grube euro i z usmiechem na ryju wyp🤬ala petarde komus w mieszkaniu.