xXDoggXx napisał/a:
jeżeli jest to twoja "zajaffffka" to po c🤬j zapodajesz takiego lamusa, są zastępy lepszych wyp🤬alaczy, a to co ona zaprezentował oceniam na c🤬jowe, wręcz fatalne
Już ten małolat ma lepszego skilla
P.S. Sorry za gebelsa, ale pierwszy lepszy małolat z YT
A c🤬j tam macie jeszcze cygana do kompletu
A nie sorry teraz macie komplet
Tylko żydka brakuje i byłby full service
Jednym słowem i tak są lepsi od tego typka a młodszy bawełniarz mnie rozj🤬
Dlatego właśnie uważam, że sadistic to nie miejsce na wyrażanie swoich upodobań muzycznych, bo zawsze znajdzie się taki geniusz jak "xXDoggXx" (z takim nickiem to chyba nie wypada szydzić z niczego...), który za cenę zrobienia z siebie idioty wklei najgłupsze filmiki, żeby dostać parę piwek.
Jak Cię coś nie interesuje, to scrolluj, a nie trollujesz w temacie o którym wiesz tyle co Amerykanie o Polsce.
Za Eklipsa zawsze props, dobry chłopak, ja osobiście jaram się też Roxorloopsem i oczywiście legendarnym Mr. Scratch
Całe Beatbox Battle jest ok, tylko Polscy reprezentanci jakby nie podołali jeśli chodzi o poziom(pierwsza edycja), Zgas jak dla mnie postawił na technikę, ale zapomniał o brzmieniu, bo dla mnie jego występy w ogóle nie brzmią, są tylko popisami FX'ów, które wg mnie powinny tworzyć spójną, rytmiczną całość jak u Eklipsa, czy właśnie Roxorloops'a. No ale miejmy nadzieję, że ten element Hip Hopu jeszcze u nas się rozkręci do takiego stopnia, że powalczymy na kolejnych btbx battle
5.