A ty potwierdzasz regułę polaszek pluje na polaka ha tfu tobie i tobie podobnym gnido wszo zaropiała tfu.
Norma, jestem 96' rocznik, NORMA. Naj🤬e kozaczki z IQ australopiteka dla których feta i alko to chleb powszedni, próbujący wyrwać nie lepsze od siebie kubły na spermę na rozj🤬y złom od hansa z przebiegiem 150k zapewne. Żal mi tych nie świadomych świń które wsiadają z takimi do takiego gówna, kierując się swoim zapędem seksualnym i pożądaniem bycia wielbioną księżniczką. Osobiście znam z 2-3 bliskie ku temu mi historie, moich "znajomych" których udało mi się poznać na przypadkowych imprezach, ci co przeżyli, są warzywami z kontem na zrzutka.pl . To was jara dzieciaki? Takie bad boye, że nawet jak są w grupie i coś szczekają, podchodzę, to jeszcze odchodzę z odpalonym szlugiem choć nie palę Patrzę i widzę, po 98' roku dzieciaki stały się wyjątkowo głupie i podatne na "GTA Series" ala "Jestem kuzaj bo mam prawko 3 lata, oraz pospawaną bawarę igłę od hansa za którą zapłacił tata i mama, kiedyś im oddam" Żenada, ale mądrych nie sieją. Kiedyś lubiłem BMW, zanim miałem 18 lat chciałem e36 coupe 2.8, ale jestem mechanikiem i wiem jak to wygląda u nas, nikt dobrego auta nie sprzedaje, a na pewno nie za 6 tyś jak to większość życiowych wygrańców wydaje z ojca portfela na monstrum 2.0D rozj🤬e bardziej jak k🤬a przy zajeździe dla kierowców, HATFU na to gównopokolenie.
Norma, jestem 96' rocznik, NORMA. Naj🤬e kozaczki z IQ australopiteka dla których feta i alko to chleb powszedni, próbujący wyrwać nie lepsze od siebie kubły na spermę na rozj🤬y złom od hansa z przebiegiem 150k zapewne. Żal mi tych nie świadomych świń które wsiadają z takimi do takiego gówna, kierując się swoim zapędem seksualnym i pożądaniem bycia wielbioną księżniczką. Osobiście znam z 2-3 bliskie ku temu mi historie, moich "znajomych" których udało mi się poznać na przypadkowych imprezach, ci co przeżyli, są warzywami z kontem na zrzutka.pl . To was jara dzieciaki? Takie bad boye, że nawet jak są w grupie i coś szczekają, podchodzę, to jeszcze odchodzę z odpalonym szlugiem choć nie palę Patrzę i widzę, po 98' roku dzieciaki stały się wyjątkowo głupie i podatne na "GTA Series" ala "Jestem kuzaj bo mam prawko 3 lata, oraz pospawaną bawarę igłę od hansa za którą zapłacił tata i mama, kiedyś im oddam" Żenada, ale mądrych nie sieją. Kiedyś lubiłem BMW, zanim miałem 18 lat chciałem e36 coupe 2.8, ale jestem mechanikiem i wiem jak to wygląda u nas, nikt dobrego auta nie sprzedaje, a na pewno nie za 6 tyś jak to większość życiowych wygrańców wydaje z ojca portfela na monstrum 2.0D rozj🤬e bardziej jak k🤬a przy zajeździe dla kierowców, HATFU na to gównopokolenie.
zegar sie zatrzymał na 50km/h podobno
BMW, wariaciki, dupeczki , wiadomka.
Fakt, zap🤬lał zdecydowanie za szybko. Ale to serio oznacza że dobrze że zginął?
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem@CrazyLittleGirl
Może i w takcie wypadku byli, nie znaczy to że nie mieli przeżartego mózgu przez owy tryb życia. I co z tego że dzieci, wielu patusów dziś ma dzieci, to jest wyzniacznik NICZEGO, jedynie tego że w młodym wieku marnuje się życie na wycieranie dupy. I co z tego że ślub? I tak pewnie za X czasu każdy by się pozdradzał i rozeszłoby się po kościach aby "somsiad nie wiedział i nie myślał że jaka to nie jestem", sory ale ja widziałem już tyle, że takie potłuczone p🤬lenie "uniewinniające" koło c🤬ja mi lata, bo wiem jak to wygląda od środka Wiele razy mogłem zginąć jako pasażer w taki sam sposób, raz nawet słyszałem jak spada lakier pod naporem siły wiatru, pędzącego tira z naprzeciwka, chowając się 0.0000001s przed wypadkiem Jak jesteś faktycznie pani littlegirl i masz w głowie to co piszesz, to wiem że i z cikebie kolejna "wariacinka dobra mordeczka", a jak koleżace odetnie głowe w wypadku to wielki płacz będzie że ojojojoj jak to się stało Pozdrawiam, życzę udanego szukania pana bolca, a nie przez pryzmat pseudo udawania kozaka.
Tak, dobrze że zdechli i nie zabrali nikogo ze sobą więcej do grobu.
Jak ktoś k🤬a przez miasto zap🤬la 170km/h to mu się słup należy jak psu buda.
Chyba sobie żartujesz.
Ani trochę. Mówili i pisali po polsku lepiej niż niejeden Polak który używa polskiego od urodzenia. Uczciwie płacili podatki żeby patusy z Polski mogły pobierać zasiłki. Dlaczego są gorsi niż Ty czy ja?
Ale wy k🤬a p🤬licie. Co z tego, że pochodzili z Ukrainy? To tak samo ludzie jak ja czy Wy. Cała czwórka to znajomi mojego faceta z roboty. Zap🤬lali uczciwie, płacili podatki żeby wasze Brajanki mogły dostać pińcetplusa. Chłopak, który przeżył miał niedługo brać ślub z jedną z pasażerek, kierowca i druga pasażerka byli małżeństwem. Fakt, zap🤬lał zdecydowanie za szybko. Ale to serio oznacza że dobrze że zginął? Chłopakowi który przeżył nie stało się praktycznie nic poza jakimiś delikatnymi obrażeniami
Chłopie, jak czegoś nie wiesz to z łaski swojej się nie wypowiadaj. Wszyscy byli trzeźwi, żadnych prochów nie brali - woleli uczciwie pracować. Kierowca i pasażerka byli małżeństwem, druga dziewczyna z chłopakiem który przeżył mieli niedługo brać ślub. Mieli po 23-25 lat.
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"