Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Nieźle się z tego pośmiałem. BF 2142 jak dla mnie wciąż jest niepobity pod względem grywalności przez resztę gier z serii.A i theme też ma najlepszy.Jestem ciekaw co za kretyn stoi za pomysłem zeszmacenia muzycznie tej genialnej nuty w BF 3 i BF 4.
BF2 potrafiłem nucić każda melodie przed załadowaniem mapy obojętnie czy to było strike at karkand ( granade at karkand) czy Zatar westlands. BF2 najlepszy BF i do niego te mody :d
Zajebiste. Pośmiałem się, bo też tak czuję.
Ale tak na poważnie, to zacząłem grać w BF-a od BF2 i majac potem wszystkie wydania ze wszystkimi mapami, dochodzę do wniosku, że BF4 nie jest taki zły.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie