I dopiero teraz naprawdę zrozumiałem o co chodziło znajomemu base jumperowi jak mówił, że trzeba wykonać przynajmniej 1000 normalnych skoków spadochronowych zanim się przeskoczy na skakanie z konstrukcji naziemnych. Trzeba mieć skilla żeby omijać latarnie, odpychać się od skał itd. Skakanie z dużych wysokości na puste pola golfowe albo ogromne polany mając ogrom czasu na zastanowienie i zaplanowanie lotu to pod kątem wymaganych umiejętności pikuś przy tym.
10 skoków ale tylko 9 było jego (jeden misia) czyli 9 żyć wykorzystał cos czuje że kolejny będziemy oglądać na hardzie Piwo poleciało ale z takimi jajami to chyba bardziej przydała by się maść na otarcia krocza!
nie twierdze ze padalce to ludzie nienormalni (bo kto o zdrowych zmyslach wyskakuje z samolotu ktory ma co najmniej 2 skrzydla i nie spada?) - wiem bo sam jestem jednym z nich ^^ ale ten base jumping to juz przesada xd
podpis użytkownika
"Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Józef Piłsudski 11 listopada 1918, po przyjeździe z Magdeburga do Warszawy do współpracowników z rządu Ignacego Daszyńskiego powołanego kilka dni wcześniej.