ale ona w przeciwieństwie do rozwiedzionej niani, której pewnie własne dzieci nie lubią, całkiem dobrze przędzie i nie uczy o tym, z czym sama ma problemy jak ww.
chciałbyś zarabiać tyle ile ona płaci kelnerom u fukiera np, mi sie wydaje że ta kobieta sprzeda zupe vifona jako "tajska rozkosz w otoczce makaronowej" za 50 pln, i ludzie to kupią...
chciałbyś zarabiać tyle ile ona płaci kelnerom u fukiera np, mi sie wydaje że ta kobieta sprzeda zupe vifona jako "tajska rozkosz w otoczce makaronowej" za 50 pln, i ludzie to kupią...
Co ty pieprzysz???... może i faktycznie mogła by to sprzedać w podobnej formie ale kwestia wypłat dla personelu waha się od 3 do 15zł za H - i tu już mówię o managerach restauracji - szczerze?? Gastronomia to jedno wielkie oszukaństwo... popracuj kiedyś, zobaczysz jak potrafią robić w c🤬ja za naprawdę ciężką pracę... powodzenia...
podpis użytkownika
(\ /)
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Ona sama może mieć problem z tym, co wydaje się lubić najbardziej - problem polega na tym, że tego się nie je, nie pije tylko wciąga przez nos... Żenua z niej totalna za to jak traktuje ludzi... Każda bankrutująca, naćpana gwiazda TV może się wydawać złotem tylko pamiętajcie, że nie wszystko jest złotem, co się świeci...
powiedz mi ile masz lat i czy miałeś jakiekolwiek doświadczenie z pracą? 3/h? kierowca pizzeri na pipidówie ma więcej, skoro zap🤬la tam połowa "warszawki" to nie zatrudniają tam ludzi z dupy, albo ludzi z dupy ale cwanych. Jesli nadal upierasz sie przy swoim zdaniu, to ja mam mniej niż kelner/barman/menadzer u gessler, ale nie duzo mniej i nie musze byc sztucznie mily dla nikogo.