Jednak ruskie to wiedzieli co robić gdy ktoś przechodził na emeryturę i by seniorzy nie musieli chodzić na stare lata Dawali Wołgę ... Do przepłynięcia
Łódź, Sosnowiec, Kraków, Warszawa. Miasto nieistotne, takie "istoty" wszędzie się znajdą. I, jak na ironię, w takich sytuacjach pokrzywdzeni są kierowcy, którzy taką niedojdę potrącą.
A mnie się wydaję ,że wedle kodeksu drogowego osobą z widoczną niepełnosprawnością ustępujemy możliwość przejścia przez jezdnię bez względu czy to 20 jezdniowa droga w środku miasta czy zatyłcze pod łodzią i nie ma ,że przejście dla pieszych czy światła ! Taka osoba ma prawo przejść zawsze tumany jedne kto wam w ogóle dał prawo jazdy a za nie ustąpienie jest 10 punktów karnych i 200zł bodajże
@kaluza_21: czytając te brednie, mam wrażenie, że tobie często ustępują pierwszeństwa.
Idąc twoim tokiem rozumowania, gdy ktoś ma w samochodzie za szybą kartę inwalidzką (nie wiem jak to się zwie fachowo) lub naklejkę inwalidy, to ma mieć na wszystkich skrzyżowaniach pierwszeństwo nie zważając na znaki czy sygnalizację świetlną?
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie