Żona dowiaduje się że mąż zdradza ją z jej babcią.Więc żona pyta, dlaczego z taką starą k🤬ą ? Mąż odpowiada ze lubi gdy go trzyma za c🤬ja, żona dodaje że też może mu potrzymać, na to mąż odpowiada:
-Ale babci tak fajnie się ręce trzęsą
Pewien dziadek w wieku 85 lat zaczal spotykac sie z babcia z domu starcow lat 80. Duzo ze soba rozmawiali, chodzili na spacery az w koncu doszlo do strony erotycznej. Dziadzius niestety juz nie mogl ale zaproponowal, zeby jego wybranka mu chociaz potrzymala przyrodzenie. Ze tak bedzie bardzo milo. Po pewnym czasie dziadek zniknal. Nie przyszedl na wyznaczone spotkanie. Babcia zatroskana o losy staruszka, zaczela go szukac. I wreszcie znalazla. Nietsety ten widok jej sie nie spodobal. Zobaczyla jak jej dziadka trzyma za przyrodzenie mlodsza od niej o trzy lata starowinka. Podchodzi do nich i z miejsca zaczyna krzyczec na niego:
- Co ona ma takiego czego ja nie mam ?!?!?!?!
Dziadzius po chwili namyslu odpowiedzial
- Parkinsona ...
Żona dowiaduje się że mąż zdradza ją z jej babcią. -> zakładając, że facet ma powiedzmy 30 lat, podobnie jego żona, jego matka powiedzmy 55, matka jej matki ma 149lat, troche to dziwna sprawa.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie