Ja widziałam w 3d i powiem tak: poszłam tylko i wyłącznie po to, żeby obejrzeć efekty i te mi się zajebiście podobały. W 3d film robi wrażenie. Ale pod względem fabuły ani to nowatorskie ani specjanlnie zaskakujące czy głebokie. Dlatego nie żałuję, ze poszłam na 3d bo dobrze się bawiłam, ale na "normalną" wersję nie dałabym złamanego grosza.
Efektowne, ale nic specjalnego. Czego zresztą można się było spodziewać po takiej ogromnej iloścy hype'u, który zawsze otacza kosztowne, piekielnie efektowne, ale w każdym innym aspekcie najwyżej przeciętne produkcje.
ja mam prosta zasade- do kina ide na efekty specjalne, a fanule sciagam na kompa.
dla mnie najlepsze filmy w kinie to byly project monster (cloverfield), transformersi i wlasnie avatar
Przerost formy nad treścią to był w roku 2012, a jak nie potraficie się wczuć w ten zajebisty klimat i świat Avatara to już tylko i wyłącznie wasz problem, pozdro
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie