Kawał c🤬jstwa ;/
K🤬a z południa do rodziny na północ lepszy filmik bym odj🤬 ;/
Zwykły obywatel mający na wzór ala amerykańskich bezdomnych traperów
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Esencja wypowiedzi Nikt Ci jej nie każe czytać baranie jeden. To jest moja odpowiedź na ten żenujący filmik pokryty 2 nastolatkami i spoconymi pedałami z tir-ów itp...
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Kawał c🤬jstwa ;/
K🤬a z południa do rodziny na północ lepszy filmik bym odj🤬
Byś, bym, gdybym, to bym zrobił... Prawda taka, że zesrałbyś się pod siebie. Siedząc przed komputerem, możesz co najwyżej kawę sobie wypić, zjechać na ręcznym i co najważniejsze hejtować wszystko w koło, p🤬ląc kocopoły...
ja hejtowac nie mam zamiaru, gosc ma fajna zajawke, do tego pobawil sie w montowanie ogolnie okej. Piwa jednak nie dam bo nie tego oczekuje od sadistica. Ja chce wypadkow, dziwnych rzeczy, chamstwa krwi i tym podobnych dupereli.
Kto sam jeździł stopem ten wie o co chodzi, 2 lata temu też cala Polskę wzdłuż i wszerz przejechałem, a w tym roku byłem w Paryżu. Zajebista przygoda, polecam każdemu.
Gdybym niecale 7 lat temu mial kamere to bym nagral podroz do Amsterdamu przez Austrie... teraz to juz dupsko sie wygodne zrobilo i nie widze sie w takiej podrozy.
podpis użytkownika
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
sam jeżdżę stopem, czasem sam zabieram i jedna spora prośba do wszystkich autostopowiczów
stójcie tam gdzie można się zatrzymać - to raz
a dwa - ogarnijcie kawałek kartonu i napiszcie dokąd chcecie jechać
pozdro