podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie ważne co zrobił - kradł, bił, pił, uciekł, jak duża małpa wykluła z siebie małą małpiatkę - jest to jego własność. Z nagraniem poszedłbym do sądu, i jeśli samica negroida ma już jakieś grzeszki na koncie to poszłaby w swoje naturalne środowisko zaraz po buszu - do więzienia. Jak dla mnie dewastacja auta byłego / byłej jest poniżająca. Są dużo bardziej wysublimowane metody na zemstę, a nie latanie z farbami, mąką, colą, czy co tam jeszcze na tym filmie jest.
A co ma przypadkiem jedno do drugiego?
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Przynajmniej wedle mojego wyobrażenia.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym sk🤬ysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.
Przypadkiem ma to, że podejrzewam objęcie mianem 'zwierzat' nie tyle osobniki z nagrania, ale ogół czarnej rasy. Co średnio koresponduje z wartościami, które powinien krzewić w sobie człowiek wierzący.
Przynajmniej wedle mojego wyobrażenia.
Znaczy oczywiście można twierdzić, że katolicyzm bardziej promuje bycie fałszywym sk🤬ysynem, niemniej nie podzielam tej opinii.