Ateista zmarł, po czym zdziwiony otwiera oczy i ukazuje mu się brama. Zauważył go Św. Piotr i poszedł przedyskutować sprawę z "szefem":
- Boże, pod bramą stoi ateista i czeka aż mu otworzymy. Co powiedzieć?
- Że mnie nie ma.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
@DiesIrae - czarna dziura to jeden z przykładów osobliwości (singularity). A już bardziej konkretnie to osobliwością jest samo centrum czarnej dziury, czyli miejsce, gdzie materia osiąga teoretycznie nieskończoną gęstość. Ale to je jak amelinum - zwykły umysł tego nie pojmie (ja przynajmniej przestałem się starać, mimo, że mnie to ciekawi).
@bloodstained
Czaję o czym mówisz (a przynajmniej próbuję tak jak zresztą wszyscy łącznie z tymi którzy wysunęli tą teorię ) ale dalej nie odpowiada to na moje pytanie. Natchnęło mnie teraz, zresztą nie pierwszy raz i zupełnie przypadkiem natknąłem się na ciekawy wywód Michio Kaku. Typ wysuwa dobre przypuszczenia i na ten moment jego teoria najbardziej pasuje do moich wcześniejszych przemyśleń. Kryją się za tym chociaż jakieś strzępy logiki. archiwum.wiz.pl/1997/97021900.asp <- link do artykułu
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie