Samudaripen, No widzisz, ty musisz czeka膰 na balet, a my go mamy kiedy chcemy. Na dodatek po spuszczeniu wp馃がlu mog臋 zawie艣膰 j膮 do Sochi, 偶eby sobie 艂y偶wiarstwo figurowe popatrzy艂a :3 No i Peterhof z przepi臋knymi kompleksami pa艂acowymi mamy niedaleko, wi臋c jak ju偶 zamaskuje siniaki to pojedziemy ogl膮da膰 carskie bogactwo.
Co do rozrywek dla elit to wiem o nich troch臋 i powiem, 偶e nie ma tego w Polsce za du偶o - poza multikinem bez IMAX i schabowymi z frytkami to Polska nic nie ma do zaoferowania

Swoj膮 drog膮, g贸wno prawda, 偶e Polacy s膮 zachodni - w historii nazywano ich "papugami Europy" z powodu ich przesadnie kolorowego i upstrzonego pi贸rami stroju kt贸ry by艂 wzorowany na wschodzie (i nie m贸wi臋 o wschodzie Europy). Blisko艣膰 do turas贸w mieli艣my od dawna i to od nich wi臋cej czerpali艣my ni偶 od Niemc贸w. A dzi艣? C贸偶, hydraulicy i tania si艂a Europy. W sumie nie powinno to wyklucza膰 bycia "zachodnim" ale niesmak pozostaje

A z "rasy pan贸w" zgni艂em przepot臋偶ne - gdyby nie to 偶e moje 偶馃がdowskie korzenie mi nie pozwalaj膮 wystawia膰 piw to by艣 ju偶 jedno zgarn膮艂