w c🤬ja tną nie kontrole robią
Weź to powiedz Klaudii z Torunia, albo temu 41-latkowi z Nowego. Myślę, że gdyby żyli, to mogliby się z toba nie zgodzić....
Ps. ten portal jest wygaszany.
Kończy się.
I dobrze. Znajdą się nowe lepsze.
Już dzisiaj chcąc poszukać wartościowych materiałów należy wejść na soft lub do sucharów. Tak trzymać!
Podpowiedzcie gdzie przenosza się ci bardziej inteligentni?
Najlepszego.
Dokładnie tym samym jest hasbara lecz w judaizmie i syjonizmie.
Bo to przestała być strona, gdzie użytkownicy odpowiadają za swoje czyny i słowa. Nowy właściciel ma aspiracje do bycia "wydawcą" i cenzuruje nas na każdym kroku
Zapomniał tylko, że to wolność słowa była siłą sadistica i to dzięki niej sadistic był kiedyś tak popularny...
Tym bardziej mi się podoba.
Raczej zauważył, że ten portal odwiedzają głównie dzieci, więc jeśli chce jakoś zarobić, to musi je chronić przed brutalnymi treściami. Inaczej, reklamodawcy nie wykupią reklam.
Ale to na nic. Reputacja domeny jest zszargana na zawsze. Lepiej by zrobił idąc za ciosem: portal bez ograniczeń, cenzury, 100% Hard, ale z realną weryfikacją wieku 18+. Za taki bym płacił i to niemało. Kilkudziesięciu wiernych użytkowników opłaciłoby jego utrzymanie. Za to co jest teraz nie dam nawet złotówki.
Bo to przestała być strona, gdzie użytkownicy odpowiadają za swoje czyny i słowa. Nowy właściciel ma aspiracje do bycia "wydawcą" i cenzuruje nas na każdym kroku
Zapomniał tylko, że to wolność słowa była siłą sadistica i to dzięki niej sadistic był kiedyś tak popularny...
Tak, lokalsi na ukraińskich numerach, ale przecież wszyscy się znają - bo nagranice zachodnia rzucono funkcjonariuszy i ze wschodu i skąd nie tylko.
Dostali polecenia, żeby stać i za bardzo się nie interesować.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ciekawy fenomen. Ta sama grupa wzajemnej kakaowej adoracji broni tutaj tych policjantów i jednocześnie imigrantów przekraczających granicę, ale zaraz w innym miejscu p🤬lą, że to PiS sprzedawał wizy i ich ściągał.