J🤬i debile. Czyli robisz wszystko bo tak każe system. Brawo lemingi. Przez was właśnie jest jak jest.
To k🤬y j🤬e czarne szmaty esesmany p🤬lone Kurewskie pedalskie plemię j🤬e ścierwa przeciwko swoim własnym Rodakom szmaty podnoszą łapy
"sa takie zasady to trzeba sie stosowac" - k🤬a rzad jebie wszystkich na okolo ile sie da, podatki z dupy, zusy, sami robia sobie co chca - a ja mam sie stosowac do ich zasad "dla naszego dobra" - za hitlera, stalina i mao bylo to samo. co za niewolnicy k🤬a.
poszukajcie sobie filmiku na youtubie kiedy nasze dzieci musza do szkoly zalozyc kaganiec - cala "elita" dobrze sie bawi na imprezie, widac kto jest k🤬a na tym filmiku. Albo imprezka urodzinowa Obamy - 3 dni bez masek i restrykcji - myslicie ze ryzykowali by zycie obamy - widac jaki to jest "wirus".
P.s - Izrael 90% wyszczepionych - a wirus szaleje - 4 dawke jzu chyba maja - ale ja mam sie zaszczepic bo inaczej nie moge isc do pracy - zero logiki ale pokazuje ze jednak 80% spoleczenstwa to debile...
Tak do gościa bez maseczki 10 policjantów, na c🤬j siejesz taki ferment?
A ty k🤬a co angielskiego nie znasz że nie rozumiesz o czym gadają? TO JEST POKAZ SIŁY. Żeby ludzie wolni bali się nie dostosować do wprowadzonego reżimu. Jesteśmy niewolnikami na własne życzenie.
Mój j🤬y teść stwierdził żebym wyjechał do buszu jak nie chcę się szczepić. Powiedział to do gościa który do buszu zabrał by jego córkę i jego wnuki. Rozumiecie k🤬a jak ludzie są sp🤬oleni teraz? Własna j🤬a rodzina...oczywiście teść to k🤬a zwykły jeleń, wędkarz który włącza tv po przebudzeniu i do tv usypia. Oczywiście nigdzie nie był, tylko całe życie w Polsce. Wódeczka, rybeczki i telewizja. Tacy ludzie wpływają na nasze życie.
J🤬i debile. Czyli robisz wszystko bo tak każe system. Brawo lemingi. Przez was właśnie jest jak jest.
madufo - kolejny k🤬a foliarz wierzacy w super szczepionki - ktore k🤬a nie dzialaja co widac po oficjalnych statystykach np z Izraela (no ale to foliarstwo)
tak samo to ze to gowno odklada sie w szpiku kostnym - (badania pfizera z japoni) - to tez foliarstwo
to ze rzad ludzi bez masek traktuje gorzej niz kryminaliste - tez foliarstwo
wielkie kary dla koncernow za leki ktora byly niebezpieczne - teraz nie maja odpowiedzialnosci to pewnie dobrze cos zrobia
czlowieku boisz sie "wirusa" zostan w domu - bierz kapiele w plynie dezynfekujacym - onanizuj sie przed zdjeciem Fauciego - wysylaj pol wyplaty pfizerowi - zakladaj na swoj glupi ryj 100masek - szczep sie 3ma dawkami - bierz 20 boosterow - i wracaj sobie do normalnosci - ale odpioerdol sie od innych,,
Jeśli to prawda z tym opisem to jaki problem założyć maskę na ryj?
Wszyscy zakładają nie robią problemu a on jakiś wybrany jest, że nosić nie musi? Co za ludzie, idioci.
Jeśli to prawda z tym opisem to jaki problem założyć maskę na ryj?
Wszyscy zakładają nie robią problemu a on jakiś wybrany jest, że nosić nie musi? Co za ludzie, idioci.