Czołowy polski raper został aresztowany, ale najśmieszniejsze nie jest to, że go aresztowali, ale wypowiedź policji, na temat tego ile działek można zrobić z 16 gramów
Bardziej dziwi mnie to, że oni dzielą gramy marychy na działki. To tak w ogóle można? Myślałem, że działki to są przy herze czy innych takich narkołykach.
Wszedłem na poczekalnie z nudów bo na głównej nuda a tu jeszcze większa NUDA! Gdzie jest coś ciekawego, brakuje tu tematów takich typowo sadisticowych!
ogólnie mam wy....ne na wszystko bo słucham ostrego i jak czytam te komentaze to mam ochote wsadzic se noz w klate i wy....c serce. wezcie sie ogarnijcie wkoncu . to ze ktos lubi a taki ma przepał i ze akurat mu sie nie udało to nie jest miejsce na ta sreone !!!!!!!!!!!!! tak mi sie wydaje !!!!!!!!!!!kazdy robi i jara co che a jak wam sie nie podoba to sp🤬...c !!!!!!!!!!!! co za mloty
Mi na policji mowili, że teraz prokuratura uważa za jedną działke czyli 0,2 g. Jest to jednorazowa działka narkotyku dla jednej osoby np. jedna nabita.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie