10 filmów temu zrozumieliśmy,że ten kolo może wypić 0,5 c🤬j wie czego za jednym zamachem ile jeszcze filmów musimy obejrzeć,żeby i on zrozumiał,że mu rozumiemy?
A ja mam pewien pomysł. Kiedy oni to tak tam p🤬lili to pomyślałem czy nie dało by się zrobić to co oni zrobili (wyciąć kółko), łapą wygrzebać 1/3 zawartości i zalać wódą, zamknąć pokrywę, włożyć na 30 min do lodówki, wyjąć i doić true watermelon vodka słomką?
Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
Latwiej zrobic piwna wodke wrzucajac kieliszek do pokala z kuflowym mocnym i pic do odciecia zaplonu co nie zajmuje duzo czasu niz sie yebac z jakims wodnym-melonem. I co jeszcze wodka z pomaranczy bananow i malin? Troche mi to zalatuje gejostwem.
Według Twojego toku myślenia popijanie wódki sokiem jest w porządku ale dolewanie wódki do soku już nie? No chyba że w ogóle popijanie sokiem też jest gejowe i zapijasz wódkę wódką.