Pewnie jesteś, bo to ż🤬dowska propaganda, właśnie dla pożytecznych szabesgojów. Ale dziełem to to żadnym nie jest. Kolejna propagandowa sraka. To jakby pokazywać w TV wyłącznie morderców ż🤬dowskiego pokolenia i twierdzić że tylko ż🤬dzi mordują Polaków. Pokazywać tylko takich Kajetanów P. kanibali i innych morderców ż🤬dowskich, a już Trynkiewiczów i innych morderców Polskiej i innej narodowości nie pokazywać wcale.Jestem pod megawrażeniem tego dzieła.
A to akurat fakt, bo amerykańskie parchy, bardzo cenią antykościelne czy antypolskie filmy. Mordowali księży i Polaków za bolszewików oraz za Stalina i do 1968, to bardzo wygodnie im teraz szkalować ofiaryGruby kandydat do Oskara za film dokumentalny.
Jak się nazywa aplikacja randkowa dla księży?
Kinder
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzPewnie jesteś, bo to ż🤬dowska propaganda (...)
księża i lekarze to grupa zawodowa gdzie pedofilów jest najmniej, i na to są twarde dane
- po drugie to szkalowanie jedynie ich, a ukrywanie reszty, to dobrze znana i stara praktyka hitlera
- po trzecie wszyscy "źli księża" na tym filmie to konfidenci i współpracownicy SB. Wszyscy
@JanLew do c🤬ja co ma ten dokument z ż🤬dami wspólnego? Przecież tam nie ma nawet słowa komentarza ze strony autorów, i nikt nie podważa żadnych danych, ale jak się okazuje pod koniec dokumentu one SĄ mocno zaniżone. Scena w której ta kobieta spotyka się ze swoim oprawcą... mowę mi odjęło (od 11 minuty jak Was kupa ciśnie)
Pewnie jesteś, bo to ż🤬dowska propaganda, właśnie dla pożytecznych szabesgojów. Ale dziełem to to żadnym nie jest. Kolejna propagandowa sraka. To jakby pokazywać w TV wyłącznie morderców ż🤬dowskiego pokolenia i twierdzić że tylko ż🤬dzi mordują Polaków. Pokazywać tylko takich Kajetanów P. kanibali i innych morderców ż🤬dowskich, a już Trynkiewiczów i innych morderców Polskiej i innej narodowości nie pokazywać wcale.
Bo prawda jest taka że:
- pierwsze księża i lekarze to grupa zawodowa gdzie pedofilów jest najmniej, i na to są twarde dane
- po drugie to szkalowanie jedynie ich, a ukrywanie reszty, to dobrze znana i stara praktyka hitlera
- po trzecie wszyscy "źli księża" na tym filmie to konfidenci i współpracownicy SB. Wszyscy
A to akurat fakt, bo amerykańskie parchy, bardzo cenią antykościelne czy antypolskie filmy. Mordowali księży i Polaków za bolszewików oraz za Stalina i do 1968, to bardzo wygodnie im teraz szkalować ofiary
Jak się nazywa aplikacja randkowa dla ż🤬dów?
Kinder Maca
tak w temacie to widzieliście już "tylko nie mów nikomu"? Pewnie znaczna część tak (15 milionów wyświetleń w 3 dni), ale polecam każdemu. Jestem pod megawrażeniem tego dzieła. Gruby kandydat do Oskara za film dokumentalny.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.@bleblebator1
Kolega najwidoczniej zapomniał o korporacyjności kościoła. Biorąc pod uwagę jaka jest skala procederu "ręka rękę myje" to i tak cud, że 1,5% udało się udowodnić. Podobnie jest z błędami lekarskimi - pomimo, że jest ich od groma to mało który biegły powie coś przeciwko swojemu koledze, chyba, że naprawdę konkretnie sp🤬olił sprawę. Swoją drogą - wk🤬ia mnie fakt, że ludzie, którzy chcą być strażnikami moralności i robić za drogowskazy jak trzeba żyć, sami nie są krystaliczni.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.