Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkapracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Gdybym ci powiedział co robię to i tak byś nie uwierzył. Wyglądam świetnie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z kimś kogo interesuje jak wygląda inny chłop.
'Wyglądam świetnie'' hahahaha. No i oczywiście przechwałki czego to nie robię hahahaha.Jesteś tak zajebisty jak reszta użytkowników tego portalu,wk🤬iony na cały świat,bo w życiu się nie powiodło,do tego brzydka morda i do tego bez połowy zębów i dlatego tylu tu siedzi zaburzonych, wykolejonych ancymonów, żeby mogli się wyżyć na grubasach, na czarnych itp. 🤣🤣🤣🤣