GęsiorSB, bynajmniej. dobrze, że koleś dostał negatywa, bo sprzedaje chińskie podrobione bejsbole, o czym osobiście przekonał się dres, który kupił to gówno i teraz ma za swoje. jak dla mnie trzyma się kupy.
Wiem ze zaraz po mnie pojedziecie , ale walic to.
Powiem tylko ze dla kogos kto przeglada wykop , siedzenie tutaj traci sens. 90% rzeczy na sadisticu to wykop. Wiem , wiem, ze niektorzy nie przegladaja bla bla bla , ale jedyne fajne rzeczy spoza wykopu dodaje tu chyba Centurion , reszta wali z wykopu co sie da...
GęsiorSB, bynajmniej. dobrze, że koleś dostał negatywa, bo sprzedaje chińskie podrobione bejsbole, o czym osobiście przekonał się dres, który kupił to gówno i teraz ma za swoje. jak dla mnie trzyma się kupy.
Siedzenie Tu ma sens, jeśli przegląda się tylko ten portal, a innych nie... i na odwrót.
Inaczej mówiąc - to ty jesteś głupi, albo masz za dużo czasu by przeglądać wszystkie portale z głupimi/śmiesznymi rzeczami.
dokładnie. ja mam ten portal, potem forum pasjonatów sadzenia bakłażanów i pokój "śmierdzą mi po tygodniu skarpetki, co zrobić?" na czaterii.pl wiecej do szcześcia mi nie trzeba. hej