podpis użytkownika
tez ziomekTroche z dupy ale to wazne, przez ponad 3 lata sadistic sp🤬olil mi psychike zaczely podniecac mnie dziwne rzeczy teraz przy normlanej lasce nie staje mi k🤬s potrzebuje wiecej bodzcow nie chce juz wchodzic na harda wiec prosze o bana bo to silniejsze odemnie nie bede zakladal nowego konta dajcie mi bana na ip i wszystko haha co sadistic potrafi zrobic z psychika kiedys widzialem jak psu wypadlo oko bo go drugi drapnal i mnie to przerazilo w psychice a rok temu kolo mnie auto jeblo 100km/h chyba polecial jak adam malysz i magikl oraz jonny dep w c🤬j rozj🤬o i nic tylko poszlem sobie z tamtad haha tak wiec sadistic a dokladnie tresci zmeiniaja czlowieka a za darmo bana nie ma wiec admini to cioty c🤬y c🤬je p🤬dy haha nie no tak naprawde wyp🤬alac speirdalac j🤬 to pies p🤬le to wszystko jeb k🤬y j🤬e k🤬y i peirdolone nawet sorry za chaotyke cos jest nie halo j🤬e k🤬y na c🤬j ja sie tu logowalem aha i moj wiek nie jest prawidlowy w profilu mam malo lat bo za to tez moge bana dostac i wogole jestem haker bonzo i to ja blokowalem plyty glowne mam wasze hasla wiec bedzie ban bedzie haslo nick itp j🤬e k🤬y polskie oho no bo odbraza polski tez sie liczy siema k🤬y j🤬e adminy czekam na kontre jak wbijam na sadistic i nie ma bana i wyswietla sie sadistic dzownie po prokukratora dziura w dupie i do stonogi bo to ziomek tak jak i prokurator j🤬a polska k🤬a papa
podpis użytkownika
www.alcoholica.pl