Bobikufel napisał/a:
Zawisza Bydgoszcz rozj🤬a własny stadion -.-
nie no prawie nie am takich akcji w ciągu 3 lat -.-
Nie wiem jak tam u ciebie w Burkina Faso ale u nas za Prawdę do pierdla się nie idzie (przynajmniej już)
Wow, Ty to jesteś i ta Twoja wiedza powala.......
Teraz dotknąłeś mojego czułego punkty.
Nie da się ukryć, że nie było Cie na tym meczu i na pewno nie masz pojęcia co tam sie działo, więc Ci to opowiem...
Zadymę zaczęli kibole, jak to ładnie było nazwane w mediach-nie mam pojecia czemu tak bardzo podreślano ten zwrot że "rozróbę zaczeli łódzcy kibice na meczu Zawisza-Widzew", nie można powiedzieć, że to kłamstwo ale to jest klasycze manipulowanie faktami - awantura zaczęła sie od kibiców 2 łódzkiej drużyny, która przybyła i zasiadła na sektorach Zawiszy-ŁKS. Gdybyś zerknął na jakikolwiek materiał filmowy lub popatrzył na zdjęcia to może poznał byś jak byli ubrani zadymiarze... chociaż Ty i tak nie masz pojęcia pewnie o czym napisałes...
Tak czy inaczej powiem tak, jestem kibicem od wielu lat mam sporo wyjazdów na swoim koncie (w tym momencie dobijam do 50) widziałem juz nei jedno, i sprawe oceniam pół na pół. ! połowa to kibice którzy chca wyładować energię w najgłupszy z mozliwych sposobów, tyczy sie to wszystkich drużyn bez wyjątku.
2 sprawa to policja i ochrona, którzy potrafia zrobic takie zamieszanie i takie spusztoszenie, że to jest wrecz niewiarygodne-ale o tym nikt nie mowi.
Kolejna sprawa przemawiająca na totalna niekorzysc naszych szanownych Panów Policjantów to to, żę znając bardzo dobrze postacie które biora udział w takich zajściach nic z tym nie robią, NIC. W Anglii takie awantury a nawet większe były na porządku dziennym, ale wystarczyło zrobić przyzwoity monitoring i co najważniejsze, umieć z niego skorzystać i wszystko sie skończyło.
A teraz ostatnia kwestia-piro. Ci którzy p🤬lą glupoty, ze takie rzeczy powinny sie dziec poza stadionami to male p🤬dki ktore nie dorosly zeby rozmawiac na tematy doroslych, ktorzy nigdy nie poczuli emocji wyzwalanych piekna oprawa wspierana przez tysiace gardel dopingujacych swoja druzyne, sugeruje zeby dalej grali w fife i nie otwierali geby.
To tyle
dziękuje
ps
mecz o ktorym nieszczęśliwie wspomnialeś był meczem PP nie ekstraklasy, więc znowu pudło....