kamil-c napisa艂/a:
Te @Szlachcic_Cyga艅ski gruzojadzie ty te偶 jeste艣 c馃がty jak masz okopcony kolor sk贸ry. Siadaj do swojego cyga艅skiego rydwanu i wyp馃がalaj p艂odzi膰 dzieci do UK ja ci si臋 pogl膮dy Polak贸w nie podobaj膮...
Id臋 p艂aka膰! Pogl膮dy Polak贸w, hahaha! Jeste艣cie cebulakami vel bezm贸zgami. Tylko Wy jeste艣cie na tyle g艂upi, 偶eby wywnioskowa膰 pochodzenie na podstawie nicku. Takiego zg臋szczenia g艂upoty jak na tym portalu, nie ma chyba w ca艂ej galaktyce, a nawet we wszech艣wiecie. Jak wy mo偶ecie funkcjonowa膰, b臋d膮c tak uwstecznionymi lud藕mi? Chyba przyjrz臋 si臋 bli偶ej tej kwestii, bo zaczyna mnie intrygowa膰.
krzysztof6666 napisa艂/a:
c馃がty= ka偶dy wyp馃がek islamskiego ludu maj膮cy kolor sk贸ry rozwodnionego g贸wna tudzie偶 kac kupy, bez wzgl臋du czy w turbanie czy w bejsbol贸wce, brudas to brudas.
cho膰 s膮dz膮c po nicku
sam masz r贸wnie ma艂o warto艣ciowe pochodzenie.
Naukowe wywody w stylu sadistic...
Lud islamski? K馃がwaaaa!!!!! Brudasy? A wiesz, 偶e osoby mieszkaj膮ce w epicentrum Azji mniejszej w przeciwie艅stwie do zacebulaczonego myj膮 dupsko po ka偶dej wizycie w wc? A je艣li chodzi o mnie, to pewnie jestem bli偶ej "aryjsko艣ci" ni偶 Ty, brudasie 艣mierdz膮cy.
Wiecie ilu jest Polak贸w pochodzenia Wo艂oskiego i innych "lud贸w, o brudnym kolorze sk贸ry"? Naprawd臋 my艣licie, 偶e nasz nar贸d jest o czystym, "polskim" pochodzeniu? Ka偶dy nar贸d jest wymieszany do granic mo偶liwo艣ci! W przesz艂o艣ci na narody z艂o偶y艂y si臋 wielkie federacje plemion o r贸偶nych pochodzeniach. Nawet rdzenni Szwedzi maj膮 "ciapowat膮" cer臋 przy rysach europejskich... Chyba w ko艅cu usun臋 to konto, w obawie o przesi膮kni臋ciu nisk膮 inteligencj膮 i gburowato艣ci膮.