Cytat:
Robi te filmiki bo mu si e opłaca i ma w dupie czy to hejtujecie czy nie.
1. Skoro mu się tak opłaca to czemu ma c🤬jowo na chacie ?
2. Ja też mam serdecznie na niego wyj🤬e, w ogóle nie wiem kto to jest, a że znalazł się na sadolu to wyrażam swoje zdanie a nie hejtuje.
Cytat:
To samo z tym pedałkiem JB, najbardziej wzbogaciły go p*zdeczki wstawiające pełno anty-gówna jakiś rok-dwa temu.
No tak tylko że JB ma miliony $ a twój ulubieniec c🤬jowo na chacie.
Cytat:
Więc nie pytajcie się jak debile po co to nagrywa, bo więcej w tym sensu niż nasze pisanie komentarzy o dziesiątej w nocy w weekend na sadolu.
Osobiście widzę o wiele więcej sensu w pisaniu komentarzy na sadolu niż testowanie galaretki czy papieru toaletowego.
Cytat:
Przynajmniej ma dziewczyne, oglądalność i jest dobrze zbudowany.
A może to ty jesteś tą jego "dziewczyną" ? tak mu smyrasz jęzorem po odbycie i w dodatku wiesz jak jest zbudowany
Co do oglądalności to w dzisiejszych czasach ona często nie idzie w parze z jakością (tak jak w przypadku tego przygłupa z filmiku).
Cytat:
A jego filmiki są tak naprawdę k***a dobre
Dla mnie te filmiki nie mają żadnej wartości a to co w nich robi jest totalnie, k🤬a, bez sensu. To nawet nie poziom gospodyń domowych czy gimbazy ale coś znacznie niższego. Pani Basia jest przy tym c🤬jstwie mistrzem robienia filmików. Skoro dużej liczbie osób takie gówno podchodzi to można wyciągnąć przykry wniosek - Mamy zajebistą degradację mentalną dzisiejszej młodzieży i nie tylko.