Istotnie istniało coś takiego jak "Rasa Aryjska", ale jako naród. Są różne hipotezy - jedna z nich, że właśnie przywędrowali do Jewropy i właśnie my-Słowianie jesteśmy ich potomkami, z kolei Austriak zrobił wręcz odwrotnie

Ale Jestem bardziej skłonny do tego, że system kastowy w Indiach to były pozostałości właśnie po wspomnianych Ariach. Wszak nawet Miciński odwoływał się do tego.
Cytat:
A nawoływanie do rewolucji i burdelu na ulicach nie ma sensu, ponieważ to tylko i wyłącznie nasza wina jaki mamy rząd - gdyby Polacy korzystali ze swojego prawa do głosu (a nie tak jak teraz, że tylko 41% głosuje) to inaczej by wyglądała nasza polityka
Skłaniałbym się w stronę propagandy. To co prezentuje dzisiejsza TV, oraz jak widze wartości młodziezy... To po prostu odechciewa mi się wszystkiego. "Nie idę na wybory bo po co?" "Mój głos i tak nic nie zmieni" "Zagłosuje na Kaczora/Tuska bo mój kandydat i tak się nie dostanie" "Przecież w sondażach pisali, ze PO wygrywa!". Zamiast kierować się swoim umysłem - kształcić go poprzez jakiekolwiek zaintereoswania a już szczególnie historią ślepo wierzą w to co nam dają na ekranie, jako niepodważalny argument. "Przecięż w TV tak mówili....". Dzisiaj osiągnięciem wśród niektóych jest wiedza kto napisał "Pana Tadeusza" (Serio!)

Nawet ostatnio dla beki pytałem się maturzystów kto napsał ową kniszke. Odpowiedzi? "Kochanowski, Sienkiewicz. Nawet Prus się znalazł"