podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<głównie z ...Europejczykami?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Na tyle im wystarczyło czasu, ale w doktrynie to tam cała europe mieli
Ps. zresztą wy gorole, też byliście zagrożeni i zabijani
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.To że mieszkosz pod Raciborzem, to nie znaczy, żeś nie gorol 😉
Skąd Ty to przybyłeś? Kaś spod Sieradza, czy to były okolice Kielc ? Przypomnij mi, bo już nie pamiętom
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Nie możesz pamiętać, bo nie mówiłem. Całe życie mieszkam w mieście, w którym się urodziłem.
Nie przyjechałem znikąd ani donikąd nie wyjechałem, goroliku:)
To że mieszkosz pod Raciborzem, to nie znaczy, żeś nie gorol 😉
Skąd Ty to przybyłeś? Kaś spod Sieradza, czy to były okolice Kielc ? Przypomnij mi, bo już nie pamiętom
Jak wy jesteście przedstawicielami slonzokow to nazwanie kogoś gorolem jest komplementem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Promyczku, jak ja i Żmij ciężko pracowaliśmy na ten kraj, to ty na gówno mówiłeś papu, a na nocnik wchodziłeś po drabinie. Więc cisza mi tutaj
Bo po takich typach jak ty, to Nasi slascy dziadkowie na konie wchodzili
Śłonzoki niemieckie tak robiły?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.