podpis użytkownika
Bo o tym jest ta bajka.
Shaggy93, nawet nie będę wchodził w poważną dyskusję, z kimś kto jest młodszy o 10 lat. Dorośnij pogadamy![]()
HAHAHA a w nicku sobie dał "93" dla upamiętnienia pierwszego koncertu Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Proszę Cię...
a co do HEJTOWANIA, to niech ta bajka będzie najlepszym rozwiązaniem...
podpis użytkownika
cokolwiek byś nie powiedział to i tak wszyscy wiedzą że jest jedna rzecz gorsza od brudasów ... wszelkiej maści tehnoułomy w tym też słuchacze hardstyle...
metal to przynajmniej muzyka. co innego czy sie komuś podoba.
Oi!
sorry za dubla ale sie myliłem dla niego od 93 roku minęło 10 lat ... K🤬a j🤬 testy na iq ... tu trzeba sie nauczyć dodawania odejmowania i zapewne tabliczki mnożenia XD
Nie ma pieprzone przygłupy takiego słowa jak hejtować, hejterzyć, czy być hejterem!! Poza tym mam prawo czegoś nie lubić i pisać bądź mówić o tym komu chce i gdzie chce. Tak już jest na tym świecie że jest + i -, jing i jang, jest też krytyka i słowa uznania.
Bo o tym jest ta bajka.
HIP-HOP - Muzyka kultura, itd, wiem bo na tym się wychowałem, jak byłem w 1LO za małolata, akurat do kin wchodzili "BLokersi, i jeszcze się nawet zap🤬lało po ziomkach z tym na VHSie. Potem latanie z puszką po mieście no i chyba nie zliczone przypały z psami. Tą kulturę cenie (PRAWDZIWĄ!!!!!!!!!) A nie p🤬lonych lamusów którzy właśnie robią HIP-HOPOLO, i szargają dobrą opinie prawdziwym artystą. Jak wiesiors4 napisał, też słucham w c🤬j różnej muzyki. Każdej która na to zasługuje, łącznie z nową płytą CHADy bo poprostu uważam że jest dobra. A to że mi serce szybciej bije jak słyszę i robię H-STYLE to już moja sprawa.Jedno jest pewne i nikt mi nie zarzuci że tak nie jest, że na H-STYLOWYCH ewentach są najlepsze oprawy, jeśli chodzi o nagłośnienie i światła z laserami. Teraz dotarło ?
Shaggy93, nawet nie będę wchodził w poważną dyskusję, z kimś kto jest młodszy o 10 lat. Dorośnij pogadamy![]()